Har du lyst til å padle kajakk i fantastiske omgivelser i ytre Namdal ? Bli med å utforsk skjærgården rundt Abelvær i kajakk. Her finner du mange holmer og skjær, kritthvite sandstrender og rikt fugleliv. Du kan kjenne på Follas kraftige dønninger eller padle i roligere farvann, alt etter hvilke utfordringer du er på jakt etter.

Pris  4 timers tur: fra 490 kr pr person.
Pris 8 timers tur: fra 790 kr pr person.

Inkludert i prisen:
– Nødvendig utstyr og sikkerhetsutstyr.
– På 8 timers tur: Enkel matservering

Booking: kontakt Christian på +47 95997811 /post@exploreyn.no
for mer info se www.exploreyn.no

Mer info om turen:

Bli med på kajakktur
Sammen med Explore Ytre Namdal vil du padle kajakk i området rundt Abelvær og Tviberg. Det er mange alternative ruter, alt etter vær og vind og hvilke utfordringer du søker. Det er også mange muligheter for strandhugg. På toppen av Tviberg (ca120 moh) er det panorama utsikt i alle retninger.

Det er også muligheter for å fiske underveis, hva smaker vel bedre en fersk fisk i varm fiskesuppe, gjerne samtidig som man har orkesterplass ut tilgjæslingan og folla.

Sykkeltur Kolvereid – Abelvær – Rørvik – Kolvereid

Publisert: 17. mars 2016

Denne dagsturen på sykkel tar deg ned til vakre Abelvær før du tar hurtigbåten Foldafjord opp til Rørvik. Siste etappen går fra Rørvik til Kolvereid. Denne turen er også et flott alternativ om du er på en lengre sykkeltur nordover og neste mål er Leka. Da kan du bli med hurtigbåten videre fra Rørvik til Leka som en forlengelse av denne turen. ...Les mer

Bli med på havfiske i ytre Namdal

Publisert: 17. mars 2016

Opplev spenningen når du blir med oss i Explore Ytre Namdal ut på fisketokt med sjarken "Sjøglimt". Vi sørger for fiskeutstyr og nødvendig bekledning, slik at du kan konsentrere deg om fangsten. ...Les mer

Opplev Namdalskysten – minutt for minutt

Publisert: 17. mars 2016

Tenk deg å våkne opp på ei strand, under åpen himmel på ei øy langt ute i havgapet. Over deg svever et havørnpar majestetisk. Storhavet drønner utafor. Snart kan du bli med på turen - all inclusive. ...Les mer

Syklisthyttene

Publisert: 17. mars 2016

3 hytter av enkel standard hytte med to sengeplasser, med innlagt vanne, tekjøkken og kjøleskap, men uten bad/wc. Bad / wc / kjøkken i servicebygg like ved. For de som ønsker et billigere og enklere alternativ. Mange syklister etterspør et ...Les mer

Kajakkpadling med guide ved Abelvær/Rørvik

Publisert: 17. mars 2016

Har du lyst til å padle kajakk i fantastiske omgivelser i ytre Namdal ? Bli med å utforsk skjærgården rundt Abelvær i kajakk. Her finner du mange holmer og skjær, kritthvite sandstrender og rikt fugleliv. Du kan kjenne på Follas ...Les mer