Rødstua

Høystandard hytte i to etasjer for inntil 6 personer. 3 soverom i 2. etasje, og bad, kjøkken, stue i 1. etasje. Enkeltrommene har 1.20 senger.   ...Les mer

Syklisthyttene

3 hytter av enkel standard hytte med to sengeplasser, med innlagt vanne, tekjøkken og kjøleskap, men uten bad/wc. Bad / wc / kjøkken i servicebygg like ved. For de som ønsker et billigere og enklere alternativ. Mange syklister etterspør et ...Les mer

Høystandard hytter med 2 soverom

Kolvereid familiecamping har 3 høystandard hytter med 2 soverom, kjøkken, og bad. Det ene soverommet har dobbeltseng, og det andre 1,20 enkeltseng. I tillegg sovesofa på stua. Totalt ca 5 sengeplasser. ...Les mer

Skogstua

Hytte med et soverom og sovesofa på stua, fullt utstyrt kjøkken, og bad. Dobbeltseng på soverom kan splittes til enkeltsenger. ...Les mer