Opplev spenningen når du blir med oss i Explore Ytre Namdal ut på fisketokt med sjarken «Sjøglimt». Vi sørger for fiskeutstyr og nødvendig bekledning, slik at du kan konsentrere deg om fangsten. 

Havfisketur:

Bestilling: 95 99 78 11, exploreyn.no
Pris:
kr 690,- (barn kr 490).

Mer informasjon.

Fra idylliske Abelvær setter vi kursen ut mot havstykket Folla, som i uminnelige tider har sørget for rik tilgang på havets delikatesser. Mens du venter på at kveita eller tosrsken biter, kan du studere den majestetiske havørna, eller rett og slett bare lytte til det mektige storhavet som måler kreftene med øyriket her ute.

Etter at fangsten er sikret tilbereder vi fisken på en av de utallige øyene i nærheten. Vi serverer også noe godt å drikke til måltidet.

Velbekomme !

 

Sykkeltur Kolvereid – Abelvær – Rørvik – Kolvereid

Publisert: 4. juli 2016

Denne dagsturen på sykkel tar deg ned til vakre Abelvær før du tar hurtigbåten Foldafjord opp til Rørvik. Siste etappen går fra Rørvik til Kolvereid. Denne turen er også et flott alternativ om du er på en lengre sykkeltur nordover og neste mål er Leka. Da kan du bli med hurtigbåten videre fra Rørvik til Leka som en forlengelse av denne turen. ...Les mer

Bli med på havfiske i ytre Namdal

Publisert: 4. juli 2016

Opplev spenningen når du blir med oss i Explore Ytre Namdal ut på fisketokt med sjarken "Sjøglimt". Vi sørger for fiskeutstyr og nødvendig bekledning, slik at du kan konsentrere deg om fangsten. ...Les mer

Opplev Namdalskysten – minutt for minutt

Publisert: 4. juli 2016

Tenk deg å våkne opp på ei strand, under åpen himmel på ei øy langt ute i havgapet. Over deg svever et havørnpar majestetisk. Storhavet drønner utafor. Snart kan du bli med på turen - all inclusive. ...Les mer

Syklisthyttene

Publisert: 4. juli 2016

3 hytter av enkel standard hytte med to sengeplasser, med innlagt vanne, tekjøkken og kjøleskap, men uten bad/wc. Bad / wc / kjøkken i servicebygg like ved. For de som ønsker et billigere og enklere alternativ. Mange syklister etterspør et ...Les mer

Kajakkpadling med guide ved Abelvær/Rørvik

Publisert: 4. juli 2016

Har du lyst til å padle kajakk i fantastiske omgivelser i ytre Namdal ? Bli med å utforsk skjærgården rundt Abelvær i kajakk. Her finner du mange holmer og skjær, kritthvite sandstrender og rikt fugleliv. Du kan kjenne på Follas ...Les mer