Syklister er ekstra velkomne på Kolvereid Familiecamping !

logo

Kolvereid Familiecamping er det naturlige stoppestedet for mange syklister på vei langs de nasjonale/internasjonale sykkelrutene, nordover eller sørover langs Kystriksveien, eller som stopp på en baseferie på Namdalskysten – øyhopping med sykkel på Namdalskysten.

Nettopp derfor er vi opptatt av at du som syklist skal ha det bra hos oss, og har tilrettelagt både overnatting og fasiliteter for deg: Turforslag/kart og god sykkelinformasjon, sykkelverktøy og reparasjonsutstyr, muligheter for å vaske og tørke tøy, bagasjetransport, syklisthyttene – et rimelig alternativ for syklister. Les mer om Syklist Velkommen her.

Opplev Namdalskysten fra sykkelsetet

Bruk Kolvereid som base og opplev Namdalskysten fra sykkelsetet. I dette turopplegget inngår sykkeltur til handelsstedet på Abelvær med båttur opp til Rørvik. I Rørvik kan dere oppleve Kystkulturmuseet Norveg og 11.000 års kysthistorie, Berggården gamle handelssted, og om sommeren –  fortellerteateret «Rørvik anno 1909». Videre går turen enten til en av Norges mest spesielle øyer Leka, eller til villmarken og stillheten ved Setran Gård. 4-5 dagers opplegg inkludert overnatting, og sykkelutleie.

Ta en tur innom Kystmuseet Norveg før turen går videre. Det finnes også flere muligheter til matservering i Rørvik - også på Norveg.

Øyhopping med sykkel på Namdalskysten

Namdalskysten kan by på store sykkelopplevelser, og med hurtigbåten Foldafjord kan du nå øyer som Jøa, fiskeværet Sør Gjæslingan og spektakulære Leka. På denne siden kan du finne både dagsturer og flere-dagers turer.