Syklister er ekstra velkomne på Kolvereid Familiecamping !

logo

Kolvereid Familiecamping er det naturlige stoppestedet for mange syklister på vei langs de nasjonale/internasjonale sykkelrutene, nordover eller sørover langs Kystriksveien, eller som stopp på en baseferie på Namdalskysten – øyhopping med sykkel på Namdalskysten.

Nettopp derfor er vi opptatt av at du som syklist skal ha det bra hos oss, og har tilrettelagt både overnatting og fasiliteter for deg: Turforslag/kart og god sykkelinformasjon, sykkelverktøy og reparasjonsutstyr, muligheter for å vaske og tørke tøy, bagasjetransport, syklisthyttene – et rimelig alternativ for syklister. Les mer om Syklist Velkommen her.

Opplev Namdalskysten fra sykkelsetet

Bruk Kolvereid som base og opplev Namdalskysten fra sykkelsetet. I dette turopplegget inngår sykkeltur til handelsstedet på Abelvær med båttur opp til Rørvik. I Rørvik kan dere oppleve Kystkulturmuseet Norveg og 11.000 års kysthistorie, Berggården gamle handelssted, og om sommeren –  fortellerteateret «Rørvik anno 1909». Videre går turen enten til en av Norges mest spesielle øyer Leka, eller til villmarken og stillheten ved Setran Gård. 4-5 dagers opplegg inkludert overnatting, og sykkelutleie.

Ta en tur innom Kystmuseet Norveg før turen går videre. Det finnes også flere muligheter til matservering i Rørvik - også på Norveg.