Tenk deg å våkne opp på ei strand, under åpen himmel på ei øy langt ute i havgapet. Over deg svever et havørnpar majestetisk. Storhavet drønner utafor. Snart kan du bli med på turen – all inclusive.

 

Namdalskysten All-inclusive opplevelsespakke:

Bestilling: 97 65 27 27, alfebbe@online.no
Antall dager:
5 dager
Fra sted: Rørvik. Du blir hentet på flyplassen, eller Hurtigrutekaia (eller annet avtalt sted i Rørvik).
Prisen inkluderer: Kajakk og utstyr til padling, telt, liggeunderlag, fellesutstyr, søk og redningsforsikring, samt erfarne guider som har med nødvendig sikkerhetsutstyr. Måltider under turen, mineralvann og drikke i campen samt transport til og fra start- og sluttpunktet på turen fra Rørvik og omegn.
Pris: Fra 18500 per person (min 4 personer, maks 6 personer).

Se detaljert program.

NamdalNature All inclusive

Buøy Gård, Explore Ytre Namdal og Kleiva camping har satt sammen turen NamdalNature All inclusive. Vi har valgt å samarbeid for å gi kort- og langveisfarende gjester en komplett pakke som inkluderer overnatting, matopplevelser i verdensklasse og opplevelser i naturen.

Turen går til en av de mange øyene i Viknas skjærgård. Du vet sikkert at øykommunen har 6000 små og store øyer. Du har muligens også fått med deg at kommunen har Norges lengste kystlinje, og at øyriket er et eldorado for havørn, skarv, storspove, teist, lundefugl, havert og steinkobbe. Men har du noen gang opplevd hvor vakkert det er der ute? Viknaskjærgården, ja hele Namdalskysten, er beint ut spektakulær.

IMG_8843

Men tilbake til turen som krydres med naturopplevelsene, matopplevelser og aktiv bruk av skjærgården i form av havfiske, havrafting, kajakkpadling mellom øyene, fotosafari – eller det du måtte ønske. Mulighetene er mange.

Turens meny: Skal bestå av noe av det beste som Matregionen Ytre Namdal har å by på av lokalmat. Presentert av en av landets beste restauranter. Det viktigste er likevel fellesskapet som oppstår når en gruppe mennesker samles på ei lita øy langt til havs. De gode historiene skal sitte løst rundt leirbålet. Minuttene blir til timer. Plutselig er det langt på natt.
Hver dag står en ny dag klar med nye opplevelser i skjærgården.

Velkommen med oss på tur!

IMG_8874
Christian Haugerøy (Explore Ytre Namdal) og Thomas Valø (Buøy Gård) er med dere på tur. Buøy gård har på kort tid fått ry som en av Norges beste restauranter, så her er det duket for store matopplevelser i fjæra.

Program

Dag 1:
Du blir Hentet på Rørvik Lufthavn eller på Hurtigrute kaia.
Etter en reisedag og ankomst Kleiva Camping blir det innlosjering. Du får møte ditt vertskap på turen. Thomas Valø fra Buøy Gård og Christian Haugerøy fra Exsplore YN de tar en gjennomgang av dagene og valgte aktiviteter for turen. Thomas vil servere fra sin Lokale meny. Dette blir base for det første døgnet. Her ligger kajakker og annet utstyr.

Dag 2:

IMG_8984

Vi starter dagen med en felles frokost, lagrer bagasje som ikke skal være med på turen, forberedelse og pakking av utstyr, før turen starter. Første etappe starter med å padle kajakk fra Kleiva, en tur på ca. 6 km til ”basecamp” på Ramnholmen. Her er Lavvoer er satt opp før ankomst.  Bagasje og utstyr kjøres ut med båt.

Her finner vi et spennende område for padling samtidig som vi har mange muligheter for flotte fotturer på land. Thomas vår egen kokk har forberedt lunsj ved ankomst, tid etter lunsj benyttes til å gjøre seg litt kjent med campen, fotosafari og til valgt aktivitet ved bestilling av turen som kan være – kajakk, havfiske, dykking, utforske øyene rundt, bading, fiske fra land med mer.

Vi får delta sammen med Thomas når han forbereder en av sine spesialiteter til Middag. Maten nytes i felleskap rundt et varmende bål og er vi heldig får vi i løpet av natta oppleve solnedgangen som går ned i havet.

Dag 3:

IMG_8965

Etter å ha våknet til bølge brus, måke skrik og en felles frokost. Tar vi oss med Thomas sin 27 fots Anytec 750 SP og 225 HK YAMAHA med en toppfart på 50 knop. ut til Sør-Gjæslingan. Her får vi en guidet tur sammen med Christian rundt på Sør-Gjæslingan. Det blir også tid til å gå rundt på egen hånd.  I mellomtiden har Thomas gjort klar for å servere Lunsj før avreise.  Vi returnerer med båt til Ramnholmen og Basecamp

Vi får igjen delta sammen med Thomas når han forbereder en av sine spesialiteter til Middag. Maten nytes i felleskap rundt et varmende bål og er vi heldig får vi en ny mulighet til å oppleve solnedgangen som går ned i havet.

Det blir mere tid til forhåndsvalgt aktivitet som kan være – kajakk, havfiske, dykking, utforske øyene rundt, bading, fiske fra land med mer.

Dag 4:
I dag tar vi turen med Thomas sin båt til Nordøyan det blir vandring og fotosafari på Nordøyan, Christian guider oss rundt på øya. I dag får vi servert Lunsj på Bryggeloftet. Vi returnerer med båt til Ramnholmen.
I kveld får vi servert en flerretes velsmakende kortreist middag.

Dag 5:
Etter en felles frokost kjører vi med båt tilbake til Kleiva Camping.
Her blir det mulighet for en dusj og klargjøring for hjemreise.
Fly avganger 11.05-15.30 og 17.55
Thomas forbereder en varmlunsj før avreise.

• Rekkefølgen på dag 3 og 4 kan endres.
• Turprogrammet kan endres underveis dersom vær og forhold gjør det nødvendig.
• Tempo på turen vil bli tilpasset forholdene og deltakernes fysiske styrke.

Christian er erfaren kajakkpadler og kursholder, både Christian og Thomas er godkjent Fritidsskippere med D5L klasse sertifikat for båt fører, og vil til enhver tid ta hensyn til gruppen og vil alltid sette sikkerheten i første rekke. Skulle vi være uheldige med været, er området også ideelt for flotte fotturer.

 

Sykkeltur Kolvereid – Abelvær – Rørvik – Kolvereid

Publisert: 4. juli 2016

Denne dagsturen på sykkel tar deg ned til vakre Abelvær før du tar hurtigbåten Foldafjord opp til Rørvik. Siste etappen går fra Rørvik til Kolvereid. Denne turen er også et flott alternativ om du er på en lengre sykkeltur nordover og neste mål er Leka. Da kan du bli med hurtigbåten videre fra Rørvik til Leka som en forlengelse av denne turen. ...Les mer

Bli med på havfiske i ytre Namdal

Publisert: 4. juli 2016

Opplev spenningen når du blir med oss i Explore Ytre Namdal ut på fisketokt med sjarken "Sjøglimt". Vi sørger for fiskeutstyr og nødvendig bekledning, slik at du kan konsentrere deg om fangsten. ...Les mer

Opplev Namdalskysten – minutt for minutt

Publisert: 4. juli 2016

Tenk deg å våkne opp på ei strand, under åpen himmel på ei øy langt ute i havgapet. Over deg svever et havørnpar majestetisk. Storhavet drønner utafor. Snart kan du bli med på turen - all inclusive. ...Les mer

Syklisthyttene

Publisert: 4. juli 2016

3 hytter av enkel standard hytte med to sengeplasser, med innlagt vanne, tekjøkken og kjøleskap, men uten bad/wc. Bad / wc / kjøkken i servicebygg like ved. For de som ønsker et billigere og enklere alternativ. Mange syklister etterspør et ...Les mer

Kajakkpadling med guide ved Abelvær/Rørvik

Publisert: 4. juli 2016

Har du lyst til å padle kajakk i fantastiske omgivelser i ytre Namdal ? Bli med å utforsk skjærgården rundt Abelvær i kajakk. Her finner du mange holmer og skjær, kritthvite sandstrender og rikt fugleliv. Du kan kjenne på Follas ...Les mer