Sykkeltur Kolvereid – Abelvær – Rørvik – Kolvereid

Denne dagsturen på sykkel tar deg ned til vakre Abelvær før du tar hurtigbåten Foldafjord opp til Rørvik. Siste etappen går fra Rørvik til Kolvereid. Denne turen er også et flott alternativ om du er på en lengre sykkeltur nordover og neste mål er Leka. Da kan du bli med hurtigbåten videre fra Rørvik til Leka som en forlengelse av denne turen. ...Les mer

Bli med på havfiske i ytre Namdal

Opplev spenningen når du blir med oss i Explore Ytre Namdal ut på fisketokt med sjarken "Sjøglimt". Vi sørger for fiskeutstyr og nødvendig bekledning, slik at du kan konsentrere deg om fangsten. ...Les mer

Opplev Namdalskysten – minutt for minutt

Tenk deg å våkne opp på ei strand, under åpen himmel på ei øy langt ute i havgapet. Over deg svever et havørnpar majestetisk. Storhavet drønner utafor. Snart kan du bli med på turen - all inclusive. ...Les mer

Rødstua

Høystandard hytte i to etasjer for inntil 6 personer. 3 soverom i 2. etasje, og bad, kjøkken, stue i 1. etasje. Enkeltrommene har 1.20 senger.   ...Les mer

Syklisthyttene

3 hytter av enkel standard hytte med to sengeplasser, med innlagt vanne, tekjøkken og kjøleskap, men uten bad/wc. Bad / wc / kjøkken i servicebygg like ved. For de som ønsker et billigere og enklere alternativ. Mange syklister etterspør et ...Les mer

Høystandard hytter med 2 soverom

Kolvereid familiecamping har 3 høystandard hytter med 2 soverom, kjøkken, og bad. Det ene soverommet har dobbeltseng, og det andre 1,20 enkeltseng. I tillegg sovesofa på stua. Totalt ca 5 sengeplasser. ...Les mer

Kajakkpadling med guide ved Abelvær/Rørvik

Har du lyst til å padle kajakk i fantastiske omgivelser i ytre Namdal ? Bli med å utforsk skjærgården rundt Abelvær i kajakk. Her finner du mange holmer og skjær, kritthvite sandstrender og rikt fugleliv. Du kan kjenne på Follas ...Les mer

Skogstua

Hytte med et soverom og sovesofa på stua, fullt utstyrt kjøkken, og bad. Dobbeltseng på soverom kan splittes til enkeltsenger. ...Les mer

Hei, verden!

Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger eller slett det, og start bloggingen! ...Les mer